ŞANLIURFA / HALİLİYE - Kargılı İlkokulu

Kargılı İlkokulu

Kargalı Köyü ŞANLIURFA
Vizyon
Yetiştirmekle yükümlü bulunduğumuz bireylerin, ihtiyaç ve beklentilerini sürekli göz önünde tutarak; Tüm personelin katılımıyla, çağdaş bilimin ışığında; * İNSAN HAKLARINA SAYGILI, * Bilgi çağının gereklerini yerine getiren, * DEMOKRAT, * Cumhuriyet´e ve Atatürk İlkelerine bağlı, * MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE SAHİP, * Geçmişten ders alıp geleceği yönlendiren, * PAYLAŞIMI BİLEN, * Paydaşları ortak amaçlara yönlendiren, GELECEĞİN İDEALİST NESİLLERİNİ YETİŞTİRENLER OLARAK ÜLKEMİZİN ÖRNEK İLKÖĞRETİM OKULU OLMAKTIR.
Misyon
Türk Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda, çağdaş bilimin ışığında, Demokratik bir ortamda; doğru, zamanında ve fırsat eşitliğine dayanan öğrenci merkezli EĞİTİM VE ÖĞRETİMİ; yönetici, öğretmen ve veli işbirliğiyle en yüksek seviyede öğrencilere vererek; DÜRÜST- NAMUSLU-ÇALIŞKAN,ÜLKESİNİ VE MİLLETİNİ SEVEN, ATATÜRK´E VE CUMHURİYETE sahip çıkan bireyler olarak yetiştirmektir
SOBA
Uydu İnternet (VSAT)